Logo

Dobrodošli na stranicu organizacije CENTAR ZA EDUKACIJU, specijalizovane za on-line edukaciju i testiranje.
Pripremili smo Vam veliki broj kurseva, skraćenih tutoriala i testova/sertifikata iz oblasti
stranih jezika, IT i prekvalifikacije.

Obuka iz kineskog jezika, zajedno sa našim partnerima iz Kine, predstavlja poseban segment naše ponude. Trenutno već funkcioniše odeljenje u Beogradu, a od maja 2012. i u Subotici.

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
hajde zajedno da učimo kineski

Zašto je potrebno učiti kineski?

Broj učenikа u аmeričkim i zapadnoevropskim osnovnim školаmа koji pohаđаju kurseve kineskog zа krаtko vreme se utrostručio.

Ekonomski rаst, koji je tа zemljа postiglа u poslednje vreme, uzrok je i povećаnog interesovаnjа zа učenje kineskog jezikа. Kinа je odnedаvno drugа po ekonomskoj moći u svetu, а ekonomski rаst prаti i interesovаnje zа učenje kineskog jezikа. Zemljа s nаjbržim ekonomskim rаstom menjа odnos snаgа u svetu.

Sve više roditeljа želi dа im decа budu spremnа zа neumoljiv poslovni svet u kojem jedno od prаvilа postаje: аko hoćeš posаo, nаuči kineski.

"Smаtrаm dа je učenje strаnog jezikа veomа vаžno. Pomаže im dа steknu široki pogled nа svet. Ali, kineski je tаj koji će u budućnosti biti potrebаn ljudimа dа bi bili uspešni", kаže Kаrlа Godoj, roditelj detetа koje uči tаj jezik. Kineski je izuzetno težаk, pа je preporukа dа počne dа se uči veomа rаno.

U Švedskoj je kineski jezik uveden kao fakultativni, pored španskog i francuskog, već u prve razrede osnovnih škola. Ne moramo ni reći za koji jezik se većina roditelja odlučila!

Višegodišnji program učenja kineskog jezika za osnovce i srednjoškolce pripremljen je prema planu i programu koji preporučuju kineski instituti i koji se već primenjuju u mnogim zemljama Evrope i SAD.

Predviđeno je da se nastava održava samo nedeljom, u dogovorenim terminima sve do juna naredne godine. Nakon letnje pauze, od septembra sledi nastavak odnosno novi ciklus za novoupisane učenike.

Zahvaljujući partnerima i sponzorima, svako dete dobija komplet knjiga i prateći CD, kao i diplomu na završetku školske godine. Detaljnije informacije mogu se dobiti na telefon Udruženja CENTAR ZA EDUKACIJU: 060/602-333-0

SASTANAK SVIH ZAINTERESOVANIH RODITELJA I POLAZNIKA U SUBOTU, 12.maja 2012. GODINE

GRADSKA ČITAONICA: 14:30h

Nastava će se održavati uvek subotom na adresi Trg Lazara Nešića 3- II sprat- 24000 Subotica
(zgrada Vojvođanske banke pored nove Opštine)

Plan i program je usklađen sa Kineskim institutima, uz čiju saradnju se kompletan projekat i realizuje.
Cilj jeste da deca (osnovci i srednjoškolci) do trenutka polaska na fakultete ovladaju vrlo dobrim znanjem kineskog jezika, što će i dokazati na ispitima koji će se organizovati tokom trajanja obuke.
Prema planu, obuka će trajati najmanje 5 školskih godina

Predviđeno je polaganje HSK ispita, koji predstavljaju ZVANIČNE sertifikate kineske vlade o poznavanju jezika. Više infomacija na http://www.hsk.org.cn/Index_E.aspx

Obezbeđivanjem HSK sertifikata, učenicima se otvaraju neslućene mogućnosti studiranja, usavršavanja i boravka u NR Kini.

Predviđene su obuke i za studente i odrasle tj. poslovne ljude.

 

Grupe i termini

9:30 - 11:00   11:00 - 12:30   14:00-15:30
     
1. 1. 1.
2. 2. 2.
3. 3. 3.
4. 4. 4.
5. 5. 5.
6. 6. 6.
7. 7. 7.
8. 8. 8.
9. 9. 9.
10. 10. 10.

U slučaju da želite da se prijavite na obuku iz kineskog jezika, molimo Vas da na se javite putem kontakt formulara ili pozivom na broj: 060/602-333-0

U slučaju većeg broja prijavljenih, otvoriće se novi termini.

Svaki učenik dobija besplatno sve knjige i prateći CD a plaća se jedino nastava u iznosu od 500,00 din. po susretu, koji traje 90 minuta.

Predavači su stipendisti/studenti srpskog jezika iz Kine sa znanjem našeg jezika.